Translate

dimarts, 7 de maig del 2013

Vocalia d'Activitats




Celebració de manera biennal del Congrés d'Arxivística de Catalunya i de les Jornades d'Estudi i Debat, espais d'intercanvi de coneixement i innovació en el nostre sector professional, promovent una revisió constructiva dels formats actuals. 

 Participació en la coorganització del Laboratori d'Arxius Municipals, les Jornades d'Educació i Arxius i les Jornades d'Imatge i Recerca Antoni Varés, aquestes últimes que en l'edició del 2014 coincidiran amb la 2a Conferència Anual d'Arxius i la 9a Conferència Europea d'Arxius simultàniament, així com en d'altres tipus d'activitats que puguin promoure arxius o altres col·lectius professionals afins.

Organització de noves activitats orientades a promoure l'ús de noves tecnologies, la gestió de documents electrònics i la preservació digital en els àmbits públics i privats. 

Organització de visites guiades adreçades a associats i associades a centres d'arxius que despertin un especial interès, tant des d'un punt de vista professional com cultural. 

Promoció d'acords de col·laboració amb altres col·lectius professionals que permetin la participació dels nostres associats i associades a cursos i activitats organitzats per altres associacions professionals afins, amb l'objectiu que puguin gaudir d'avantatges econòmics i que llurs associats rebin un tracte recíproc per part de l'AAC-GD.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada