Translate

dilluns, 6 de maig del 2013

Vocalia de Relacions Institucionals i Promoció de l'Associació



Enfortiment de les relacions amb els organismes públics que donen suport econòmic per a la consecucció dels objectius de l'AAC-GD i establir contactes amb d'altres entitats que puguin veue en l'Associació d'una oportunitat atractiva de participació.

Estudi de les possibilitats de creació a redós de l'AAC-GD d'una Agència de Qualificació de productes, serveis i eventualment també d'empreses de Gestió Documental, que permeti a qualsevol organització que decideixi impulsar un projecte de gestió documental integral comptar amb un índex independent, fiable i transparent que avaluï l'excel·lència de les solucions que el mercat ofereix.

Establiment d'una millor coordinació, relació i intercanvi amb altres associacions de professionals a nivell nacional i internacional, per tal de desenvolupar estratègies que condueixin a una millora de la nostra situació professional.

Establiment de programes de col·laboració amb empreses per obrir vies de promoció dels valors i les potencialitats del nostre col·lectiu professional en l'assoliment de l'excelència en els sistemes de gestió, així com per obrir vies d'expansió laboral per als nostres associats.

Establiment de programes de col·laboració amb les associacions de cooperatives i d'entitats que han fet de l'economia social el motor de la seva activitat a fi i efecte de promocionar la gestió documental al seu interior com a instrument que permeti acomplir amb les seves expectatives de responsabilitat social de forma transparent i socialment compromeses.

Increment de les relacions amb altres col·lectius professionals vinculats també al sector de la documentació i la informació per establir acords de col·laboració intercanvi mutu de propostes, idees i iniciatives que permetin als diferents associats millorar en les seves perspectives laborals, proposar treballs conjunts o promoure iniciatives emprenedores.

Establiment de programes de col·laboració amb les institucions acadèmiques que tenen dins de la seva missió la formació en matèria d'arxivística i gestió de documents, per fomentar un diàleg productiu en la definició d'activitats formatives conjuntes.

Enfortiment de la presència de l'AAC-GD en els organismes internacionals i estimular la participació dels associats i associades en les trobades científiques i professionals que es realitzin a nivell internacional.

3 comentaris:

  1. Enhorabona per la candidatura, per la vostra valentia, el vostre compromís i entusiasme.
    Es una gran idea presentar les vocalies i els candidats/tes per video. Es una manera directa i fresca de conèixer les persones.
    Endavant, i molta sort!

    T.cardellach

    ResponElimina
  2. T(eresa),

    Gràcies pel suport i els teus comentaris engrescadors. La comunicació directa entre Junta i associats serà un dels nostres objectius prioritaris.

    Vicenç Ruiz
    Som14

    ResponElimina
  3. Dolors recordo amb gratitud quan ens vàrem conèixer a l'entrevista d'una beca fa poc. Espero que us vagi molt bé a la votació del congrès!

    ResponElimina