Translate

diumenge, 12 de maig del 2013

El vot per correu, l'Assemblea Extraordinària i el XIV Congrés



Com ja sabeu, el divendres 24 de maig a les 18:30h, en el marc del XIV Congrés d’Arxivística, tindrà lloc l’Assemblea Extraordinària de la nostra associació on es durà a terme la votació per escollir una nova Junta Directiva. L’Associació ja s’ha encarregat d’informar-vos sobre el procediment i de posar-vos a l’abast la butlleta de vot. Des de la candidatura som14, volem ara animar-vos a participar en l’assemblea perquè ens oferiu la vostra confiança presencialment.

Si ja us heu inscrit al Congrés, estarem a la vostra disposició per respondre dubtes i, sobretot, recollir suggeriments i propostes tant pel que fa al funcionament de l’Associació com pel que fa a les circumstàncies presents i els reptes futurs de la professió. Una de les idees força que intentem trametre-us és, precisament, la necessitat que el màxim d’associades i associats participin activament en el quefer de l’Associació per evitar, dins de la nostra entitat, la crisi de representativitat que afecta a tants àmbits de la societat actual. Ja ho hem expressat més d’una vegada: no creiem en el lideratge d’una minoria creativa, sinó que entenem que amb la col·laboració de tot el col·lectiu professional no només sumarem esforços i assoliments, sinó que aquests es multiplicaran i potenciaran mútuament (tal com pretén simbolitzar la nostra marca de candidatura).

En el cas que no us hagueu inscrit al Congrés, recordeu que podeu participar igualment a l’Assemblea Extraordinària i votar a les eleccions de manera presencial. Hem intentat confegir una candidatura que representi la professió des del punt de vista de gènere, laboral i territorial. Però, el millor índex per mesurar la representativitat real de la nostra candidatura serà el nivell de suport i participació a les eleccions.

Finalment, si no podeu assistir a l’Assemblea Extraordinària, podeu exercir el vostre vot per correu, tal com recull l’art. 26 dels estatuts:

1) Descarregueu-vos la butlleta que trobareu a la pàgina d’inici del web de l’Associació: www.arxivers.com 
2) Dins un sobre blanc introduïu la butlleta. 
3) Aquest sobre s'introduirà en un altre on s'incorporarà una fotocòpia del DNI o una del carnet de soci de l'AAC, i que s'adreçarà a la Presidència de l’AAC-GD i amb l’aclariment: “Per a les eleccions de l’AAC-GD a celebrar el dia 24 de maig de 2013”.
4) Envieu per correu certificat el sobre a l’adreça de l’AAC-GD (Rocafort 242 bis, 1r. 08029 Barcelona), per tal que tingui entrada a la Secretaria de l’associació fins a tres dies abans del dia de la votació.


2 comentaris:

  1. Potser es podria anar pensant en com fer el vot electrònicament per a les properes eleccions, amb l'IDCAT, per exemple. Associació d'Arxivers 2.0.

    ResponElimina
  2. Gràcies pel teu comentari, Raül,

    Qualsevol suggeriment destinat a agilitar i facilitar l'exercici del vot a l'AAC és benvingut. Caldrà estudiar detingudament la possibilitat del vot electrònic, en cas de sortir escollits.

    Vicenç Ruiz

    ResponElimina