Translate

dilluns, 13 de maig del 2013

Vocalia de Formació



Enfortiment de l’oferta de formació permanent que l’AAC-GD porta oferint des de fa anys i que permet una aproximació regular i sistemàtica al nou coneixement tècnic i professional.

Creació de l’Aula virtual de formació de l’AACGD, que permeti la realització de cursos online. Es tracta d’un format complementari al presencial existent avui en dia amb l’objectiu d’arribar a tot el territori d’una  manera més efectiva i eficient i a d’altres col·lectius professionals.

Promoció de formació tècnica per oferir al conjunt dels associats i a la professió eines que permetin un  reciclatge continuat per poder estar al costat dels canvis o fins i tot provocar-los. Aquesta formació tècnica ha d’englobar des de la normativa fins als instruments, passant per les metodologies i la gestió.

Promoció de formació de reflexió sobre els rols dels arxivers i gestors de documents, fomentant la discussió científica i tècnica, l’avaluació d’experiències o la valoració de nova normativa. Formació com a fòrum de  comunicació, d’intercanvi d’idees, opinions i iniciatives.

Promoció de formació orientada al coneixement de sortides professionals, d’autoocupació i d’emprenedoria, de noves perspectives professionals, d’eines, recursos i tècniques de treball, de gestió i de prospecció  laboral.

Promoció de formació en acció cultural per tal de conèixer, reflexionar i articular discursos convincent al voltant de la dimensió social tant del nostre rol com del patrimoni documental que gestionem, especialment entre els col·lectius d’arxivers que ofereixen serveis més finalistes amb un retorn més visible a la societat.

Promoció de formació a mida per a d’altres col·lectius professionals i empresarials que requereixin respostes per a la gestió de la seva informació corporativa.

Promoció de intercanvis formatius amb d’altres associacions d’arxivers, especialment de l’àmbit europeu.

Descentralització d’activitats formatives potenciant l’accés i participació dels associats del territori.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada