Translate

dijous, 16 de maig del 2013

Vocalia de Recerca



Foment de la participació dels nostres associats i associades en els grups de recerca multidisciplinaris i interdisciplinaris que hi ha creats en les diferents universitats catalanes en aquelles competències pròpies de l’Arxivística i la Gestió Documental, així com en els diferents projectes internacionals, europeus i estatals.

Col·laboració en el desenvolupament de projectes de recerca a redós dels estudis oficials de postgrau  (màster i doctorat) en el camp de l’Arxivística i de la Gestió Documental que ofereixen les diferents  universitats catalanes.

Col·laboració en la cerca d’aliances, mitjançant partenariats, que permetin definir estratègies i vies de possible finançament per aquestes activitats de recerca.

Creació d’un Banc de Projectes de Recerca amb l’objectiu de donar visibilitat a la recerca, tant bàsica com aplicada, que s’estigui portant a terme actualment a Catalunya en matèria d’arxius i gestió de documents.

Avaluació i difusió de les diferents vies de certificació professional que puguin ser d’interès per al col·lectiu d’arxivers i gestors de documents, tant nacionals com internacionals, per tal d’incrementar les seves  potencialitats.

Cerca i difusió exhaustiva de l’oferta formativa, universitària i no universitària, incloent també l’oferta formativa gratuïta (MOOC) i especialment en línia, donant suport a les vocalies de formació i d’estatus professional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada